FÓRUM PGweb


[Téma] stoderzingen + celé údolí

stoderzingen + celé údolí
Autor: ynrokop (+4) (-2) | Zasláno: 03.07.2015 * 12:50

ahoj, rád bych si zalítal v Rakousku, například ve Stoderzingenu případně v tom to údolí jinde. Uměl byste mi někdo poradit, kde to bude nejlepší? pojedu s rodinou (malé miminko) a rád bych úsporně bydlel a lítal. Budete mít někdo typ na levné ubytování s kuchyňkou a levnou lanovku, případně rozumný výšlap?(mám těžkou výbavu a líné nohy).děkuju

míla

2 příspěvky
shlédnutí: 1766
  • 1 RE: stoderzingen + celé údolí
    Autor: dmb77 (+18) (-16) | Zasláno: 09.07.2015 * 00:14

    Ahoj Stodr se da jet autem temer nahoru - je tam mytna brana a cena 13EUR, plati se pri ceste dolu. Od parkoviste nahore jeste vyslap cca. 40 minut. Startovacka luxusni a politani taky. - siroke udoli, vsude misto na pristani, citil jsem se tam bezpecnejc nez v krkonosich. S rodinkou je mozna turistika po horach, navsteva kitzklochklamm, pripadne koupacka v zeller see, ale to mne moc nenadchlo, salczburska jezera jsou mnohem lepsi.

  • 2 RE: stoderzingen + celé údolí
    Autor: dmb77 (+18) (-16) | Zasláno: 09.07.2015 * 00:31

    O ubytovani tam nic moc nevim, ale kempu je v okoli dostatek. Kdyz je dobre pocasi, tak se startuje uz po desate hodine a urcite nekoho najdes, kdo te hodi autem nahoru, kdyz das prispevek na myto. Vetsinou se tam litaj navratovky po hrebenu za zell am see na smittenhohe a zpatky. Krasny jednoduchy litani s uzasnejma vyhledama, pokud se vychyta pocasi. Planuju se tam casto vracet.

Přidávat příspěvky k tomuto tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.





Sekce PGwebu: