FÓRUM PGweb


[Téma] Paragliding vs. partner(ka]/manžel(ka)

Paragliding vs. partner(ka]/manžel(ka)
Autor: scorpi (+402) (-37) | Zasláno: 09.06.2009 * 12:04

Tak tohle téma zná asi více či méně dobře každý padáčkář - k problému doporučuji diskusi po tímto přeletem https://www.xcontest.org/slovakia/prelety/detail:Lubo/13.5.2009/11:20 ale pozor, je to tvrdší kalibr, střílí se tam z obou stran!

Další diskusi, závěry či ponaučení ponechám na zdejším ctěném čtenářstvu:)

5 příspěvků
shlédnutí: 3930
  • 1 RE: Paragliding vs. partner(ka]/manžel(ka)
    Autor: Hanz (+33) (-2) | Zasláno: 09.06.2009 * 13:09

    Hustýýýý... chudák Lubo! :-)

  • 2 RE: Paragliding vs. partner(ka]/manžel(ka)
    Autor: morfea (+0) (-0) | Zasláno: 09.06.2009 * 13:44

    no neni to easy, ale meli by si to vyrikat z oka do oka

  • 3 RE: Paragliding vs. partner(ka]/manžel(ka)
    Autor: Hanz (+33) (-2) | Zasláno: 09.06.2009 * 13:50

    IMHO má ta holka hlavně problém sama se sebou, jinak by to takhle neventilovala. - Jestli jí to fakt vadí, mají si to vyříkat doma, a když to nepomůže, má jít..

    Ale je otázka, jestli nebude ta příčina spíš uvnitř tý holky. Některý ženský asi nedokážou být spokojený nikdy, jiný se naopak nechaj rozhodit máločím..

    ..ale ono se to takhle komentuje, když o tom nic nevíme.. ;-)

  • 4 RE: Paragliding vs. partner(ka]/manžel(ka)
    Autor: fickk (+12) (-3) | Zasláno: 04.08.2011 * 20:11

  • 5 RE: Paragliding vs. partner(ka]/manžel(ka)
    Autor: polachp (+107) (-31) | Zasláno: 04.08.2011 * 22:31

    Hrozná diskuse... ty ženský nářky jsem popravdě neměl moc nervy číst, tak jsem prošel asi jen prvních 15 příspěvků. Holka mě přijde na prášky a asi by se mohla léčit z mindráků.

    Neumí si najít zábavu sama, vztah podle mě pro ní je něco na způsob závislosti. Její štěstí je závislý na tom co s ní dělá její partner a ne na tom co dělá ona. Je šťastná jen když je s ním atd atd bla bla bla. Nechápu takový lidi! Co mají ze života když se akorát "vezou" na vlně s druhým? Nemají vlastní koníčky, vlastní radost ze života, netuší co v životě chtějí dělat. Jsou líný hledat a zkoušet v životě co je bude bavit? Nebo čekaj až jim to někdo strčí pod nos?

    Možná je muj pohled dost zkreslenej, mám asi štěstí na partnerku. Adélka když jede se mnou lítat, vezme si knížku, opaluje se, povídá si se mnou do vysílačky... když nemá chuť nejede a udělá si svoje plány - jde na kolo, do města, někam s přáteli...Prostě má svojí hlavu, ví co jí baví. Nikdy jsem obdobný extempóre nezažil.

    PS: Berte v potaz, že jsem mladej a nemám rodinu, v takovým případě to co píšu nejspíš neplatí a je asi potřeba najjít nějakou "rodinou" rovnováhu. Tomu ale já nerozumím, zatím jsem svobodnej a šťastnej :P (bůhví jestli ta moje za pár let taky nebude brečet na fórech pod mýma přeletama až jí hrábne :DDD )

Přidávat příspěvky k tomuto tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.





Sekce PGwebu: