FÓRUM PGweb


[Téma] Bydlení pod Kobalou

Bydlení pod Kobalou
Autor: Krmelec (+0) (-0) | Zasláno: 05.02.2010 * 16:08

Zdar. Na podzim jsem na Kobale potkal človíčka, který má pod Kobalou dům a nabízí v něm padáčkářům bydlení.

Nabízí nocleh+sprchu+snídani+vývozy+svozy (vašim autem) za cca 20 EUR na člověka a noc.

I want to offer groups of 6 to 8 pilots to stay at my place, bring their own vehicle and I will drive them to all the take off sites in the local area, and retrieve them. Also, I will provide breakfast for the group, all for 150 euros per person per 7 night week, with a minimum group size of 6 people. I can also arrange a bus for groups at 20 euros per person per day for groups of 8, or 25 euros per person per day for gruops of 6.

As we discussed, a lot of Czech groups like to camp because it is cheap, but now most campsites are charging 10 euros a night to stay, plus 3 or 4 euros for electricity. Also, their driver does not get to fly. If they take my offer, all members of the group have a local guide and retrieve driver for the whole trip, plus breakfast every day, as well as accomodation in a luxury house, for just over 20 euros per night.

The house is in Poljubinj, directly under the Kobala take off in the Soca Valley. The house sleeps 8, with a double or twin master bedroom, 2 single bedrooms, a bunk bedroom and a sofabed in the living room. There are two bathrooms, one with a very good power shower, and one with a large bath and shower. A fully fitted kitchen with a dishwasher and a clothes washing machine. A south facing patio garden area which recieves the sunshine all day. Parking for 3 cars outside, and it is next door to a pub!

www.villarenters.com

1 příspěvek
shlédnutí: 3489
  • 1 RE: Bydlení pod Kobalou
    Autor: slunicko (+0) (-0) | Zasláno: 30.06.2010 * 03:14

    Nabídka ubytování v Tolminu (Slovinsko)

    Sam Moffett nabízí ubytování v domě pro 6 až 8 lidí. Pokud přijedete vlastním autem, Sam vás jím vyveze na jakoukoliv stahovačku v okolí a po přistání pro vás zase dojede, vysvětlí a podá informace (nejen) o letovém terénu. Cena 150 Eur na osobu za 7 nocí (platí pro skupinu minimálně 6 lidí), snídaně jsou v ceně ubytování.

    Pro srovnání cena noclehu v místním kempu je 10 Eur na osobu, plus 3 až 4 Eura za elektřinu.

    Možnost zapůjčení Samovy dodávky na den za 20E na osobu pro skupinu 8 pilotů nebo za 25E na osobu pro skupinu 6 pilotů.

    Vila se nachází ve vesnici Poljubinj, hned nad Tolminem, přímo pod startovačkou Kobala, v údolí řeky Soča. Dům je pro 8 osob (jeden 2lůžák, dva 1lůžáky, ložnice s palandou a rozkládací pohovka v obýváku), 2 koupelny (jedna se sprchou a jedna s velkou vanou a sprchou), plně vybavená kuchyň s myčkou a pračkou. K domu přilehlá jižní slunná veranda s pergolou a zahrada. Parkování pro 3 auta před domem, v blízkosti hospoda.

    Pro další detaily a fotky viz:

    www.villarenters.com

    Kontakt:

    komunikace v angličtině

    Sam Moffett

    Email: sammoffett@yahoo.co.uk

    tel.: 0038651745016

Přidávat příspěvky k tomuto tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.





Sekce PGwebu: